Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Nestor werd in 2016 opgericht door Nicolas Moerman (32) en Mathieu Vandenhende (34) om meer vijftigplussers en gepensioneerden aan het werk te krijgen in een snel veranderende arbeidsmarkt. Ondertussen tellen we drie kantoren: Sint-Martens-Latem, Brussel en Antwerpen. De consulenten hebben al 980 vijftigplussers en gepensioneerden aan het werk geholpen.

Nestor is een succesrecept 


Dat Nestor een oplossing biedt voor een reëel probleem is duidelijk. De cijfers spreken voor zich:

  • Gemiddeld 412 nestors per week aan het werk (39% gepensioneerden)
  • Gemiddelde leeftijd werknemer 61 jaar
  • 151 openstaande vacatures
  • Intern groeiden we van 2 naar 10 medewerkers

Nestor is het eerste en enige uitzendkantoor voor deze doelgroep. De grote respons sinds onze lancering toont aan dat ondernemers en werknemers zaten te wachten op dit initiatief. Uitzendarbeid is de ideale manier gebleken om de barrières te verlagen.

Team DSC0557

Geen schlagermuziek in een duffe feestzaal!


Nestor probeert steeds de heersende negatieve percepties te doorbreken rond vijftigplussers en gepensioneerden. “We kiezen bewust voor een hippe locatie, Ray in Gent, om te tonen dat onze nestors echt niet oubollig zijn. Dat zie je trouwens ook aan hun muziekkeuze. We vroegen onze medewerkers om hun favoriete muziek te verwerken in een playlist. Geen schlagers, maar veel Dire Straits, Abba, Coldplay en Kings Of Leon.

Personeelsfeest DSC0602