Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Nestor brengt een sterk nieuw verhaal. Misschien wel het gat in de markt
VRT Nws
Multinationals en kmo’s vragen uitdrukkelijk naar ervaren werknemers
De Tijd
Vijftigplussers vormen onderbelichte niche in de interimwereld
De Standaard
De tijd is rijp voor een uitzendkantoor dat op deze trend inspeelt
De Morgen Logo

Nestor geeft oudste personeelsfeest in Vlaanderen! 


Nestor, het uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden, blaast 3 kaarsjes uit. Om dat te vieren werden alle uitzendkrachten afgelopen zondag uitgenodigd voor het oudste personeelsfeest in Vlaanderen. Zo’n 139 vijftigplussers (met een gemiddelde leeftijd van 61 jaar) waren aanwezig op 6 oktober om te klinken op het 3-jarig bestaan van Nestor in Ray te Gent.

Personeelsfeest Nestor

Belgische 50-plus uitzendgroep doet eerste overnameNestor, de Belgische uitzendgroep gespecialiseerd in vijftigplussers en gepensioneerden, neemt sectorgenoot ErvarenJaren over uit Nederland. Door de overname zal de uitzendgroep rond Nestor wekelijks 1200 uitzendkrachten te werk stellen, met een geconsolideerde omzet van bijna 10 miljoen euro.
Mathieu Nicolas 1 2021 05 25 144430

"Beleidsverklaring is een gemiste kans om flexibiliteit duurzaam te verankeren in de arbeidsmarkt"Van veel initiatieven die de voorbije maanden op tafel werden gelegd, was er opeens geen sprake meer. Dit was nochtans een cruciaal moment om zeker bij 50-plussers belangrijke stappen te zetten in de richting van de 80% tewerkstellingsgraad die de federale regering voor ogen houdt.
Flexibel werken duurzaam verankeren in het beleid