Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Hoe het in deze onzekere tijden ook kan? Dat bewijzen Vawi, de groothandel kwalitatieve voedingsproducten uit Antwerpen en Foodbag, de Belgische kookbox.


Voorbeelden van inventief ondernemerschap en inspelen op onvoorziene situaties. En laat Nestor met zijn jong gepensioneerden daar nu net in ondersteunen. De wekelijkse Foodbag is voor heel wat gezinnen een begrip geworden. Het zijn dan ook drukke tijden voor Vawi, het bedrijf verantwoordelijk voor de samenstelling van de boxen .

Onze Nestors houden het bedrijf mee draaiende. Ze zijn er aan de slag als orderpicker of verpakken zoals Marianne, de boxen. Met een poule van meer dan 60 Nestors kunnen ze bij Vawi op beide oren slapen: er zijn altijd medewerkers beschikbaar. Onze flexi-jobbers springen in wanneer het nodig is.

case vawi
Walter maakt deel uit van de flexibele schil bij Vawi

Na de productie is het tijd om de maaltijdboxen te leveren. Meer dan 80 Nestors zijn bij Foodbag aan de slag en staan garant voor het afleveren van de maaltijdboxen. Bij Foodbag houden ze met onze flexi-jobbers de leveringen in eigen beheer en hebben ze ook vat op die laatste meter en dat geweldige gevoel aan de voordeur.

Dat leverde de voorbije weken dan ook leuke reacties op via sociale media

Onze Nestors doen hun job immers met de glimlach. Het gevolg? Tevreden medewerkers, een verhoogde klanttevredenheid, een stevige kostenbesparing en een fikse efficiëntiewinst.

Foodbag aan het woord


Kwalitatieve voeding laat je het liefst bezorgen door iemand die met een brede glimlach aanbelt”,zegt CEO Stéphane Ronse, “en niet door iemand die alleen maar zoveel mogelijk pakjes wil bestellen.” De ervaring van de chauffeurs is overigens een pluspunt: “Onze pakketten in Gent worden geleverd door een oud-postbode. Hij kent de stad op zijn duimpje.

FOODBAG team Anders Asarby Stephane Ronse scaled