Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Partners in de sector


MarthaHet zorgende zusje van Nestor

Vroeger was het de gewoonte dat kinderen van Vlaamse zelfstandigen werden opgevangen door een "maerte", terwijl de ouders aan het werk waren. Nu is er Martha: een vaste nanny die instaat voor de naschoolse opvang van je kinderen bij je thuis. Martha is een dienst van Nestor die eindelijk een structurele oplossing biedt voor ouders met een permanent tijdgebrek.

DSC1159
We hebben hier diverse profielen nodig. Maar de moeilijke puzzelstukjes om te leggen, zijn de medische taken. Daar kan je alleen mensen met een medische achtergrond voor inzetten, want er mag natuurlijk absoluut niets misgaan. Mee dankzij de goede samenwerking met Nestor moet ik daar gelukkig geen schrik voor hebben.
Jelle Lipkens

Jelle Lipkens

  - HR Manager Eerste Lijnszone Oostende-Bredene

Eerstelijnszone Oostende-Bredene


Kursaal Oostende: waar in normale tijden de allergrootste artiesten over de rode loper paraderen en de sterren van het dak spelen, krijgen nu elke dag honderden mensen hun coronaprik. ‘Vaccinatiecentrum – Hier herwinnen we onze vrijheid’, prijkt er op grote borden aan de voorgevel van het imposante modernistische gebouw, dat sinds 1998 een beschermd monument is.

vaccinatiecentra_nestor

Specialisaties

Bij Nestor hebben we verschillende expertisegebieden. Klik door en ontdek onze cases.

Als verpleegkundige met 40 jaar ervaring kon ik onmogelijk aan de zijlijn blijven staan
vaccinatie

Ronny Ryckewaert

  - Vaccinatiemedewerker