Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Partners in de sector


In de verkoop is er tegenwoordig een ware 'war for talent'. Alle winkelketens lijken zowat in dezelfde vijver te vissen. Onze geijkte wervingskanalen drogen op en dus moeten we op zoek naar alternatieven. Zo hebben we onlangs ook Nestor ontdekt.
Tess Vandelanotte Retail Concepts

Tess Vandelanotte

  - HR Officer bij AS Adventure

Ook retailketen A.S.Adventure vond de weg naar NestorOutdoorspecialist A.S.Adventure schakelde de voorbije zomer voor het eerst de diensten van Nestor in. Kort daarna ging Els (53) aan de slag in de A.S.Adventure-vestiging in Harelbeke.

Els_AsAdventure

Vrijwel onmiddellijk bleek Pol de ontbrekende schakel


Verkopen is een kunst. En kunst verkopen vraagt nog net dat tikkeltje meer. Marc en Charlotte, zaakvoerders van kunstgalerij Down to Art in hartje Gent, wilden heel graag een flexibele kracht om hen op drukke dagen te assisteren, maar vonden helaas niemand met de gewenste kwaliteiten. Nestor to the rescue!

Down To Art2045

Mensenkennis is in onze winkel van groot belang.


Carla en Liliane stralen allebei uit dat ze oprecht geïnteresseerd zijn in de klant. Het plaatje klopt gewoon, de mensen voelen zich bij hen echt op hun gemak. Dat kan je niet zo maar leren, het is bagage die je in de loop der jaren opbouwt.

Auping store
Pol is een echte Gentenaar. Hij was jaren zaakvoerder van een groot PR kantoor. Hij heeft een passie voor verkoop en is vlot meertalig. In zijn vrije tijd is hij vaak bezig met kunst. Pol is dus de perfect schakel voor Down to art.
DSC1641

Pol Dewaele

  - Sales - Down to Art

Specialisaties

Bij Nestor hebben we verschillende expertisegebieden. Klik door en ontdek onze cases.