Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Partners in de sector


Ik denk dat er heel wat voordelen verbonden zijn aan werken met een Nestor. Eerst en vooral zijn dat mensen die al een heel carrièrepad achter zich hebben. Bijgevolg hebben ze heel wat ervaring, zowel levenservaring als op professioneel gebied.
Indy Van Frausum - Umamido

Indy Van Frausum

  - HR Manager Umamido

We zochten iemand met ervaring


HR-manager Indy Van Frausum vertelt “Even later is Eric dan bij ons gestart. De taken die hij hier vervult, sluiten perfect aan bij wat hij vroeger altijd heeft gedaan. Eric is inderdaad al wat ouder maar ik heb nog nooit ondervonden dat hij niet meer zou meekunnen. Integendeel zelfs: hij staat er echt voor open om nog nieuwe zaken bij te leren. Hij is voor ons zonder meer de juiste persoon op de juiste plaats. De persoonlijke aanpak en de goede opvolging van Nestor hebben hier absoluut het verschil gemaakt.”

Umamido winkel
Nestor sprak me direct aan bij onze eerste ontmoeting, voornamelijk ook omdat Nestor gespecialiseerd is in oudere mensen.
DSC1159

Lieke Lievens - 62 jaar - Gepensioneerd

  - Onthaal Mcdo

Umamido

Wil je na je pensioen graag geregeld onder de mensen blijven komen? Al eens gedacht om op evenementen te werken? Organisatoren van events zijn namelijk continu op zoek naar betrouwbare werkkrachten met de juiste maturiteit, werkethiek en uitstraling. Bovendien verdien je er een aardig centje mee. Hoe dat kan? We leggen het je met plezier uit op onze blog.

Kwalitatieve voeding laat je het liefst bezorgen door iemand die met een brede glimlach aanbelt”,zegt CEO Stéphane Ronse, “en niet door iemand die alleen maar zoveel mogelijk pakjes wil bestellen.” De ervaring van de chauffeurs is overigens een pluspunt: “Onze pakketten in Gent worden geleverd door een oud-postbode. Hij kent de stad op zijn duimpje.”
FOODBAG team Anders Asarby Stephane Ronse

Stéphane Ronse

  - CEO Foodbag

Specialisaties

Bij Nestor hebben we verschillende expertisegebieden. Klik door en ontdek onze cases.