Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Partners in de sectors


“Ik werk hier in een heel jonge groep met een frisse visie op de business. Heel interessant, het houdt me ook jong. Ik vind dat Nestor ons heel fair behandelt, de aanpak is echt uniek en tof. Ik heb Nestor dan ook al aan anderen aangeraden”
Umamido winkel

Eric Osselaer - 66 jaar

  - Administratief medewerker bij Umamido

We zochten iemand met ervaring


HR-manager Indy Van Frausum vertelt “Even later is Eric dan bij ons gestart. De taken die hij hier vervult, sluiten perfect aan bij wat hij vroeger altijd heeft gedaan. Eric is inderdaad al wat ouder maar ik heb nog nooit ondervonden dat hij niet meer zou meekunnen. Integendeel zelfs: hij staat er echt voor open om nog nieuwe zaken bij te leren. Hij is voor ons zonder meer de juiste persoon op de juiste plaats. De persoonlijke aanpak en de goede opvolging van Nestor hebben hier absoluut het verschil gemaakt.”

Umamido

Zo tevreden dat we onze organisatie zelfs op hen willen afstemmenJe merkt aan alles dat Nestor hen grondig heeft gescreend. Ze zien werk, reiken actief oplossingen aan voor problemen, denken met ons mee ... Kortom, alles wat je van een goede werkkracht mag verwachten.

Boekhouding

Specialisaties

Bij Nestor hebben we verschillende expertisegebieden. Klik door en ontdek onze cases.